Nouks Place op de markt, speciaal voor de vollere vrouw

Afgelopen zaterdag hebben we weer een braderie ervaring opgedaan en wel in Uithoorn. We hadden enorm mooi uitzicht op de haven, de zon kwam uiteindelijk door 😉 waardoor we wat konden opwarmen maar het was vooral gezellig. Beter dan vorige maand toen we wegwaaiden met kraam en al in Den Haag. Serieus… echt weggewaaid bedoel ik dan… Maar afgelopen weekend hebben we leuke en gezellige mensen ontmoet en hebben we een aantal dames enorm blij gemaakt. Maar we hopen uiteraard dat we nog meer dames blij kunnen maken met onze stand.

Zoals al op onze Facebookpagina staat hebben we een aantal braderieën en markten waar we dit jaar te vinden zijn. We zullen uiteraard in deze blog ook de lijst met jullie delen. Want welke vrouw met een maatje meer kan kwalitatief goede kleding kopen op de markt? Niet! Nee en daarom hebben we besloten om met leuke marktaanbiedingen het land door te gaan! We hopen uiteraard dat jullie dit ook leuk vinden en even gezellig langs komen!

Naast de damesmode met een maatje meer, denk hierbij aan X-Two, ZbyZ, Twister en Sybel+, hebben we ook kleding bij ons voor de kleinere maatjes merkkleding (oa Marc Lauge, M.A.P.P). Dit houdt in dat je samen met een vriendin of dochter gezellig kan komen snuffelen op de markt. We proberen altijd een leuk prijsje voor jullie te maken.

Weet jij nog een te gekke braderie of markt voor ons dan horen we dat graag, we kunnen altijd kijken of we ons kunnen aanmelden ervoor!

Dit jaar zijn we nog te vinden op de volgende markten:

  • Zaterdag 12 mei – Moederdagbraderie in Leusden, Winkelcentrum Biezenkamp
  • Zaterdag 9 juni – Jaarmarkt Scheveningen, in Duindorp
  • Zaterdag 23 juni – Zomermarkt Den haag, Winkelcentrum Leyweg
  • Zaterdag 11 augustus – Zomermarkt Leerdam centrum
  • Zaterdag 15 september – Havenfestival Alblasserdam
  • Zaterdag 29 september – Jaarmarkt Schoonhoven