U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@nouksplace.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De kosten van het retourneren kunnen wij helaas niet langer meer dragen. De kosten voor retouren is dan ook voor u. U kunt dit via bijvoorbeeld PostNL of DHL retourneren. Het retouradres is:

Nouks Place
Lokaalspoor 2
3994VM Houten

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Nouks Place geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@nouksplace.nl en dient u dit fomulier ingevuld mee te zenden.

Voorwaarden retourneren

Uw pakketje is voor de verzending al gecontroleerd op fouten. Mocht er desondanks iets fout zijn gegaan met de bestelling, past het niet of voldoet het niet aan de verwachtingen dan kunt u dat ons binnen 14 kalenderdagen ná ontvangst van uw bestelling laten weten. Stuur hiervoor een mail naar info@nouksplace.nl met vermelding van het ordernummer, een beschrijving van het artikel en de klacht of redenen van retourneren. Ná deze periode gaan we er vanuit dat alles volgens afspraak is geleverd en u tevreden bent met de bestelling.

U ontvangt een bevestiging per e-mail zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en afgehandeld. Mits voldaan, vindt restitutie plaats van het volledige orderbedrag of deel van het orderbedrag dat betrekking heeft op het betreffende artikel. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wilt u het artikel ruilen voor een andere maat, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via info@nouksplace.nl of via ons contactformulier.

Uitzonderingen

Wij nemen artikelen niet terug indien zij niet meer in originele staat zijn, zoals:

  • de artikelen gedragen of gewassen zijn;
  • de artikelen niet meer voorzien zijn van de originele labels;
  • u getracht heeft zelf een gebrek te herstellen.

In verband met hygiëne en/of door het type artikel kunnen de volgende artikelen niet worden geruild indien de verpakking is geopend en het artikel is gepast. Ruilen is bij deze artikelen uitsluitend mogelijk bij ongeopende verpakking:

  • strings, slips & boxers
  • Body’s en bodystockings
  • Stockings, panty’s & kousen

De te retourneren artikelen kunt u, ongedragen (passen kan natuurlijk wel met uitzondering van hierboven genoemde artikelen) en in ongeschonden staat, in de onbeschadigde (voor zover mogelijk) originele verpakking retourneren.