Mid season sale op Nouks Place, de website voor de vollere vrouw

Het is ook op www.nouksplace.nl een periode van sale. En uiteraard hebben we weer wat leuke items in de sale gezet. Zo hebben we nog een restant van X-Two tegen een zeer aantrekkelijk prijs. Maar ZbyZ mag niet achterblijven in onze sale. De kleding is normaliter al betaalbaar maar nu nog leuker geprijsd in de sale! Dit merk is snel wisselend waardoor er geen massaproductie is ontstaan. Zo is de kans dat je iemand in hetzelfde shirt of jurkje tegenkomt een heel stuk kleiner. Uiteraard hebben we wel een aantal maten voorradig, maar Nederland is zo groot dat dit niet gaat opvallen ;).

Naast de sale hebben we ook een superleuke voorjaarscollectie online staan. En nu het mooie weer voor de deur staat en iedereen wat vrolijker en zonniger gekleed naar buiten treedt is het voor ons vrouwen met een maatje meer soms wat lastiger. Maar wij vinden dat wij ons best hebben gedaan om leuke, hippe en vrolijke kleding aan onze collectie toe te voegen. Zo hebben we super leuke jurkjes en tunieken van #Zhenzi en #Studio. Beiden merken met een jonge en hippe uitstraling.

Vergeet niet een aantal broeken aan te schaffen die als een tweede huid op je lichaam zitten. Dit zijn de Bengaline broeken van zowel Zhenzi als Studio. Na het dragen van deze broeken wil je niet meer anders. En wat een geluk we hebben ze in een lang model en een capri model. Dus ook voor de heerlijke warmere dagen!

En de ondermode is een belangrijk punt bij vrouwen die iets voller zijn. Plaisir heeft een maatvaste lingerielijn, zodra je je juiste maat weet kan je iedere BH in die maat bestellen. Dat kunnen niet veel andere merken zeggen. De cups gaan ook groter dan gemiddeld, deze maten vind je niet bij de standaard lingeriezaken. Dus zeker de moeite waard om eens naar te kijken. Leuke bijkomstigheid, ze zijn nu in de sale en via Facebook hebben we zelfs een extra leuke actie! We hebben drie leuke setjes uitgekozen en wat corrigerende ondermode. Corrigerende ondermode is zeker onmisbaar in een plus size garderobe. Het kan er voor zorgen dat het jurkje bijvoorbeeld net even wat leuker eruit ziet. Ook hebben we broekjes tegen het schuren van de benen, niet onbelangrijk.

Eerdaags ontvangen we een rokje van Zhenzi waar al een broekje in zit zodat je deze niet apart hoeft te kopen. Ideaal al zeggen wij het zelf! Al met al genoeg reden om onze site in de gaten te houden en lekker te gaan shoppen! Tot snel op Nouks Place!