Nieuwe najaarscollectie

Gisteren was een hele spannende dag, we deden op afstand zaken met Denemarken! Op afstand bepalen welke najaarscollectie we gaan aanbieden op Nouks Place zonder het te voelen en in het echt te zien. Maar volgens mij zijn er hele gave producten uitgekozen en komen deze volgende week binnen! Dus plus size ladys hou ons in de gaten, er komen geweldige mooie producten aan!

Omdat we nog niet zo heel lang online zijn doen we ons best om steeds verder uit te breiden en steeds meer merken (niet teveel) toe te voegen in de onze webshop voor grote maten dameskleding. We zijn daarbij op zoek naar moderne dameskleding voor een maatje meer. Maar willen er voor zorgen dat het wel leuk staat.

Zo hebben we inmiddels al X-Two in onze collectie en uiteraard het geweldige merk Twister. Ook zullen wij Plaisir deze maand verwelkomen. En nu gaan we dus in zee met het merk Cha Cha. Cha Cha komt dus uit Denemarken en is nog niet heel bekend in Nederland. Maar dat maakt het dus juist zo gaaf, want welke vrouw wil nu niet in iets lopen wat bijna niemand anders heeft!!! Dat wil toch iedere vrouw?

Cha Cha heeft dus grote maten kleding voor de hippe vrouw van vandaag. We hebben een aantal shirts, vesten, jasjes en tunieken aangeschaft en zijn zelf ook enorm benieuwd naar hoe het er nu in het echt in uitziet. Het wordt hard werken volgende week want we willen het uiteraard zo snel mogelijk online hebben staan. Echter moeten we er wel foto’s voor maken en dat kost tijd 🙂

Kun je niet wachten? Hou dan volgende week onze facebookpagina in de gaten en bestel dan per PB! Like onze facebookpagina voor 11 september en ding mee naar een shoptegoed van €25,- op Nouks Place.