Sale en andere dingen

Onze mid season sale loopt ten einde. Wil je nog even een leuke shirt of jurkje voor deze zomer bestellen tegen leuke kortingen, doet dat dan snel voor 30 april. ZbyZ heeft een ontzettend leuk jurkje Fleur waar al een paar dames met een maatje meer enorm enthousiast over zijn. Ook deze hebben we nu in de sale te koop.

Maar vergeet X-Two niet met nog wat leuke items tegen leuke prijzen 🙂 Iedere vrouw met curves kent dit merk en is verdrietig dat zij ermee stopten. Gelukkig hebben wij nog wat kunnen bemachtigen zodat we ook nu jullie nog blij kunnen maken met dit merk.

Damesmode voor een vrouw met curves is vaak al duurder dan de mode voor de normale maten. Wij op Nouks Place doen er alles aan om het betaalbaar te houden. Zeker in de sale zijn onze prijzen enorm aantrekkelijk.

Bestellingen die geplaatst worden tussen 27 en 30 april worden op 1 mei verzonden. Dit is iets later dan jullie van ons gewend zijn maar we gaan er even tussenuit voor een zeer korte break. 🙂

Verder willen we laten weten dat we de markten in Leusden op 12 mei en de braderie in Scheveningen op 9 juni hebben moeten annuleren door andere verplichtingen. Zo’n markt boek je namelijk heel lang van tevoren maar soms komen er dingen tussendoor en moet je keuzes maken. Wellicht gaan we er een andere invulling aan geven als daar behoefte aan is. Wellicht een verkoopdag bij ons thuis 😉 Maar daar meer over.

Voor nu sluiten we deze blog af, de kinderen hebben vakantie en willen graag wat aandacht van mama 🙂