We’re back

Het was even stil rond ons, sorry daarvoor! Maar we zijn er weer en hoe! We hebben iedere week een leuke aanbieding die we ook promoten via onze facebookpagina, dus like en volg ons vooral om niets te hoeven missen! Ook doen we soms een gekke actie op facebook.

Wat gaat 2019 ons brengen, we hopen natuurlijk veel omzet 😉 we zouden liegen als we daar niet gelukkig van worden, maar belangrijker vinden wij nog dat mensen met een maatje meer zich comfortabel voelen om bij ons kleding te bestellen! En ook in 2019 zullen we kijken of we een aantal braderieën kunnen bezoeken. Vorig jaar zijn we daarmee begonnen en hopelijk kunnen we dit jaar weer wat plekjes bemachtigen :).

Zoals jullie op onze webshop zien hebben we de uitverkoop ook wat uitgebreid. Sommige plus size dameskleding hebben we standaard afgeprijsd en anderen doen mee met de actie tot 17 februari maar we gaan het hele jaar wat leuke prijsjes regelen zodat de dure merken ook voor de minder dikke portemonnee haalbaar zijn. We hebben heel veel plannen maar daar hebben we jullie als klant natuurlijk ook voor nodig. We proberen een zo hip en trendy mogelijk assortiment te hebben maar financieren dit allemaal uit eigen zak. En uiteraard hoe meer we verkopen hoe meer we kunnen investeren. Dus ga los in onze uitverkoop!

Nouks Place is ontstaan omdat wij vonden dat de vrouw met curves in minder mooie kleding konden lopen. Ook wilden we er voor zorgen dat de merken die voor de meeste onbetaalbaar zijn, betaalbaar worden. Hierdoor gooien we vaak iets leuks in de actie. Maar belangrijker nog is dat we wel kwaliteit willen leveren aan onze dames. We zoeken dus wel kwaliteitsmerken uit en verkopen geen kleding die na 3 x wassen zo weg kan want dat vinden we zonde. Hierdoor zijn we wel ietsje duurder dan andere webwinkels maar weet je ook dat je geen prut kleding koopt.

Maar wat nu heel handig is voor alle vrouwen, mocht je ergens naar op zoek zijn en je kan het nergens vinden, laat het ons vooral weten. Wij gaan op zoek bij onze leveranciers of wij datgene wat jij als vrouw met een grotere maat zoekt alsnog kan vinden!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.